Living File logo Contribute
User Profile
Activity Type
User Links
Recently Viewed
jodiedreames wrote a journal entry about south Bellmore Veterinary Group New York, Tokyo Opening: Pet bekymre Øre behandling on November 15th 2017
Activity type: Journal entry

Subject: South Bellmore Veterinary Group New York, Tokyo Opening: Pet bekymre Øre behandling

Memory jog: South Bellmore Veterinary Group New York, Tokyo Opening

Journal entry:

Øre behandling

 

Rensning din pets ører er en avgjørende skritt når det gjelder forhindrer øre infeksjon.

 

Generell rengjøring

 

Dette diagrammet illustrerer grunnleggende anatomisk landemerker av canine øre kanalen. For generell rengjøring for å bli gjort hjemme de stedene av interesse er øreklaff, vertikale øre kanalen, og den horisontale øre kanalen.

 

Den vertikale kanalen er den lengste delen av det eksterne øret. Så lenge rengjøring utføres rett ned den vertikale øre kanalen, den horisontale kanalen og øret trommelen vil bli unngått, og dermed hindre skade på tromme trommelen.

 

Trinn 1.

Øret klaff er forsiktig trukket opp og åpningen til den vertikale øre kanalen er visualisert.

 

Trinn 2.

Pek spissen av rengjørings løsningen flaske inn i åpningen av den vertikale øre kanalen og sette mot en sjenerøs mengde renere inn i kanalen. Målet er å fylle hele kanalen (den vertikale og den horisontale kanalen).

 

Neste, stund avholde det øreklaffen med ettall hånd, masse det øre kanalen med det annet. Noen væske og rusk vil trolig begynne å komme ut av øret på dette punktet.

 

Løslate det øre og tillate din hunden å riste hans/henne leder for 2-5 minuttene. Dette vil bidra til å få mer rusk ut. (det kan være lurt å gjøre dette i et område av huset som kan bli litt skitten, som øret utslipp kan fly ut av øret).

 

Trinn 3.

Tørk av øret ren ved hjelp av en cottonball.

 

En annen teknikk som kan brukes er å skyve en cottonball inn i kanalen og lett suge den med renere. Tillat noen minutter for bomull å tørke. Når bomull fjernes mye av rusk vil følge den. Ikke Skyv bomull så langt ned at du ikke kan fjerne den. Vi anbefaler å holde et par pinsett tilgjengelig for å fjerne bomull hvis du har problemer med å fjerne den med deg fingrene.

 

Q-tips er valgfritt. Mange veterinarians ikke advokat bruken av Q-drikkepenger idet de kanne anledning alvorlig skade å det øre kanalen, eller aften det øre trommen hvis de er ikke anvendt riktig. I vår praksis vil vi bruke Q-tips forsiktig å rengjøre foldene av kanalene som er vanskelige å rengjøre med cottonballs alene. Så lenge du er skånsom, tuppen av vattpinnen kan sees hele tiden, og spissen peker rett ned og ikke mot hodet denne teknikken er vanligvis trygt.

 

Trinn 4.

Oftest er en salve foreskrevet som en del av behandlingen. Etter rengjøring, Påfør en liten mengde salve til en hansked finger (hansker kan kjøpes på et apotek av innhentet fra din veterinær). Bruke fingeren bruke et lag med salve til hele øre kanalen og innsiden del av øret klaff. Du trenger ikke å bruke mye salve for dette. Tenk på øret som å ha et overilt og du er belegg i med medisinen. For mye salve vil gjøre senere rengjøring vanskeligere og vil kaste bort medisinering.

 

Hvis du stemning det det ører får verre til tross for kuren, avbryte alle medications og ringe din veterinarian. Noen dyr kan være allergisk mot en komponent av renere eller til salve. Alternative behandlinger må brukes for disse pasientene.

 

 

For Sør Bellmore veterinary gruppe, vi omsorg for din pets idet hvis de var våre egen.


Activity date: November 15th 2017
Activity time:
 
©2009-2024 Intercepts Privacy Policy