Living File logo Contribute
User Profile
Activity Type
User Links
Recently Viewed
ibernianoble wrote a journal entry about devin Fitzpatrick Art Consultants Review: Att föra insiktsfulla konst begrepp on November 3rd 2017
Activity type: Journal entry

Subject: Devin Fitzpatrick Art Consultants Review: Att föra insiktsfulla konst begrepp

Memory jog:

Journal entry:

Människor som vet Devin kommer säkert berätta att hennes passion för konst är makalös. Hon bildade även Devin Fitzpatrick Art Consultants för att ge mer hjälp till en massa människor när det kommer till konst. Tjänsten av Devin får ofta positiva recensioner på grund av hennes slag och omtänksamma gester till klienter där hon visar självklart en vänlig inställning när hon arbetar med dem.

 

Med hennes erfarenhet och posten som grunden för hennes tjänst, Devin skulle kunna garantera ett bra och ett vackert resultat hela tiden. Hennes förmåga att design utrymmen för konst och inklusive in i befintliga utrymmen är verkligen pålitlig och hon är också konsekvent ger en flitiga tjänst. Devin är den att ringa i lägga fördelen med konst i ditt hem eller kommersiell utrymme. Hon kan verkligen göra jobbet för curating och placera konstverk till förlägga av ditt val mycket väl. Med allt det sagt, Devin bevisar att vara mångsidig arbeta med någon art med kapacitet och arbete inom någon budget. Dessutom, hon kan specifikt göra driftsättning på olika konstverk, att köpa från lokala gallerier eller från återförsäljarwebbplatser.

 

Kunder är ofta förvånad över Devins odödliga hängivenhet till konstbegreppet. Och hennes liv övergripande verkar fyllas med så mycket skönhet att det visar redan på hennes fantastiska personlighet. Vad är mer häpnadsväckande är att hon också tog en examen i Art History och hade fått ett certifikat i dekorativa och Fine Art bedömning studier från New York University. Sådana stöd hennes sanna och utbildad förståelse till värdet av konst.

 

Devin's master's thesis, ”The interrelationen av konst och utrymme: An undersökningen sen 19: e och tidig 1900 talet Europeiska Painting”, gav mer djup till hennes passion för konst. Det även fick med Joel Polsky Achievement Award från den ASID Educational Foundation och är med i IIDA'S Knowledge Center. I synnerhet fokuserar den på den enorma betydelsen av färg, konsistens, placering, skala och sammanhang av konst i rymden, som också presenterar hennes fascination för förhållandet av konst och utrymme.

 

Hon har utsetts med en Graduate praktikplats på National Gallery of Art i Design och Installation avdelning och serveras på Washington State University's Art urvalskommittén. Kurhaus Devin naturlig talang för konst visar i hennes tidigare och nuvarande framgång, och det kommer säkert fortsätta i framtiden.

 

Som tidigare nämnts, har Devin en flexibel inställning till att hantera behoven hos sina kunder, eftersom hon förstår att var och en av dem har unika budget, mål och stil. Hon respekterar det faktum att alla har olika intressen, således fortsätter hon sin studie för att tillhandahålla tjänsten bästa och givande konst till varje klient.

 

Ser fram emot eviga och inspirerade interiörer med Devin Fitzpatrick Art Consultants samt eftersom Devin försäkrar för att göra en kurator inredning, tillsammans med art consulting, enligt given kraven i klienten. Hennes planer görs detaljerade överväganden att säkerställa framgång för varje projekt. Hennes kreativitet bygger ibland på de rika detaljerna för senaste och modern enkelhet.

 

Devin Fitzpatrick Art Consultants är erfarna för att berätta för idén om en komplett inredning, bra färger och möbler. Detta beror på att Devin har åren av erfarenhet behövs för att kunna göra detta jobb ordentligt. Varje rekommendation och förslag har en bra grund och du kan vara säker på att hon kan arbeta bra med några stora eller små bostäder och kommersiella projekt. Devin uppmuntrar också nybörjare att inte tveka att komma till henne för hennes tjänst. Hon är mycket glada att dela nya idéer till nya kunder och hon är också angelägna om att lyssna på någon av deras oro.

 

 

Oavsett om hon är med ett team eller arbetar individuellt, förvänta sig Devin att ge henne bäst i att sätta upp eller lägga till konst till ditt hem eller kommersiell utrymme.


Activity date: November 3rd 2017
Activity time:
 
©2009-2024 Intercepts Privacy Policy