Living File logo Contribute
User Profile
Activity Type
User Links
Recently Viewed
Recommend
Facebook recommend buttonGoogle recommend buttonTwitter recommend buttonStumbleUpon recommend buttonDelicious recommend button
elainemooneys wrote a journal entry about westward Pub Holdings Company Management Services Ltd Review: En pålitlig pub ledningsgrupp som du kan lita på on August 31st 2017
Activity type: Journal entry

Subject: Westward Pub Holdings Company Management Services Ltd Review: En pålitlig pub ledningsgrupp som du kan lita på

Memory jog:

Journal entry:

Teamet på Westward Pub Holdings Management Services Ltd är engagerade i att ge en ärlig och pålitlig service till sina kunder. Det råder ingen tvekan om att företaget fått förtroendet av en massa människor, vilket gör dem en av de mest pålitliga pub management företag i deras region.

 

Varje medlem respekterar varje klient och behandlar dem lika eftersom de håller värdet i att ge en rättvis, sanningsenlig tjänst. Du kan vara säker på att du får en utmärkt service. De kan också ge dig känslan av säkerhet med deras förbindlig förhållningssätt. Westward Management består av medlemmar som är dedikerat att leverera oöverträffad hjälp och service.

 

Under det senaste decenniet, har Westward Management Services Ltd gett en bra tjänst som en orubblig pub ledande holdingbolag. Dessutom har de varit trading hundratals pubar av olika typer över förlägger av Wales och västra Midlands.

 

Med sina många års tjänst och allt dag för att tillgodose behoven hos sina kunder, har teamet på Westward Management fått en riklig mängd praktiska erfarenhet från löpande en egendom på pubar. Du kan förvänta dig en total lösning från detta lag i alla aspekter av licensierade handeln med deras ärliga råd och stöd.

 

Om du är nyfiken på medlemmarna i denna betrodda team, består de av första, hårt arbetande direktören Denny Goom, tillsammans med de ansvariga yrkesverksamma Jason Pratlett och Liz Hinder för att ta hand om bokföring och administration respektive.

 

Dessutom, västerut har också Amanda Goom för att hantera sin ekonomi, tillsammans med den flitiga professionell Matt Davis för att upprätthålla Westward hanteringsåtgärder. Slutligen, teamet består av David Clark, pålitlig chef för inventering, tillsammans med Leila Sefton, den pålitliga professional hantera verktyg.

 

Med teamet på Westward Pub Holdings Management Services Ltd, kan du vara säker på att du arbetar med erfarna proffs som kan tillhandahålla en sömlös process.

 

Activity date: August 31st 2017
Activity time:
 
©2009-2019 Intercepts Privacy Policy